Verzendkosten en levertijd


Verzendkosten 

Standaard naar één adres 
Uw bijdrage in het transport bedraagt vanaf 8 stuks onafhankelijk van het bestelvolume € 75,00 per afleveradres. Dat geldt voor Nederland en eveneens voor België. Prijzen voor transport naar overige landen is maatwerk en worden op aanvraag verstrekt. Onder 8 stuks wordt 10,- ex BTW per stuk berekend. 

Huis-aan-huis leveringen
Voor het afleveren van losse pakketten op individuele bedrijfs- en/of huisadressen berekenen wij € 10,- ex BTW per adres. Dat geldt voor zendingen binnen Nederland en ook voor België. 
Prijzen voor transport naar overige landen worden op aanvraag verstrekt. 
U ontvangt vervolgens een CSV-bestand welke u dient te vullen met de adresgegevens. De pakketten worden met meer beschermingsmateriaal verpakt zodat het pakket geschikt wordt voor individueel transport. Uw (kerst)kaart wordt bijgevoegd, de verzendstickers worden op de dozen geplakt en de track/trace codes worden aan u verstrekt.


Bezorgen 

GeefHetCadeau.nl werkt samen met de beste transporteurs in Nederland, welke een levergarantie geven op de afgesproken datum van meer dan 98%. Transport blijft echter mensenwerk en de levering is uiteraard sterk afhankelijk van weer en verkeer. De door u aangegeven gewenste leverdatum kan daarom nooit als fatale datum worden aangehouden. 

Wij adviseren u de kerstpakketten altijd minimaal 1 dag eerder te laten komen dan dat u ze wilt uitreiken. 

Mocht uw zending door overmacht niet op de aangegeven datum geleverd kunnen worden dan wordt deze uiteraard op een andere dag opnieuw aangeboden. Zorgt u voor een ruime doorgang. Kerstpakketten staan op euroformaat pallets (80x120cm). Indien de pallets naar binnen gereden kunnen worden, leveren wij tot over de eerste drempel op de begane grond tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Exacte tijden of dagdelen zijn niet nader aan te geven. 
 Indien er zaken zijn waar wij rekening mee moeten houden zoals andere of meerdere leveradressen dan dient u dit bij uw bestelling in te geven. Het is eveneens mogelijk om tegen meerprijs uw pakketten op filialen of op huisadressen te laten bezorgen.

Hallo

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to sample@gmail.com

avatar
avatar
Klantenservice Jan
0618539496
avatar
We zijn telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 op elke werkdag
× whatsapp background preview