Ons verhaal

GeefHetCadeau.nl 

Welkom bij GeefHetCadeau.nl, een trotse dochteronderneming van de Janfleur Groep. 

Onze wortels liggen in de rijke historie van de familie achter Janfleur, een derde generatie familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in de bloemenhandel in het charmante Winterswijk. Wat begon als een bescheiden bloemenzaak, is uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming die zich heeft uitgebreid met een groencentrum en gespecialiseerde interieurbeplanting. 

Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgewortelde kennis in de B2B-wereld, hebben wij ons assortiment en diensten steeds verder kunnen uitbreiden. Tien jaar geleden hebben wij met veel enthousiasme de sprong gewaagd naar de kerstpakkettenmarkt. Wat begon als een lokaal initiatief, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een regionale traditie in het oosten van Nederland. 

Bij GeefHetCadeau.nl staat kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Wij begrijpen dat het geven van een cadeau meer is dan een simpel gebaar; het is een manier om waardering en verbondenheid uit te drukken. Daarom zorgen wij ervoor dat elk kerstpakket met zorg en aandacht wordt samengesteld, zodat u uw medewerkers en relaties op een bijzondere manier kunt verrassen. Wij nodigen u uit om de warmte en passie van onze familie en ons vakmanschap te ontdekken. 

GeefHetCadeau.nl is meer dan alleen een leverancier; we zijn uw partner in het creëren van memorabele momenten. Dank u voor uw vertrouwen en loyaliteit. Wij kijken ernaar uit om samen met u de feestdagen nog specialer te maken. Hartelijke groet, Het GeefHetCadeau.nl Team Onderdeel van de Janfleur Groep

Waarom kiezen voor GeefHetCadeau

Individueel advies

Lorem Ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Individueel advies

Inidividueel advies op maat


Bij GeefHetCadeau.nl begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en dat elk geschenk een persoonlijke touch verdient. Daarom bieden wij individueel advies aan, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. 

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om u te begeleiden bij het samenstellen van het perfecte kerstpakket dat uw waardering en dankbaarheid op de juiste manier overbrengt. 

 Wat ons onderscheidt, is onze specialisatie in het personaliseren van geschenken, zoals het graveren van uw bedrijfslogo op houten attributen. Dit geeft elk pakket een unieke en professionele uitstraling, waardoor uw merk op een subtiele maar effectieve manier wordt gepromoot. 

 Ons team van experts staat klaar om met u mee te denken en creatieve oplossingen te bieden die passen bij uw budget en bedrijfsidentiteit. Of het nu gaat om een klassiek kerstpakket of een volledig op maat gemaakt cadeau, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt en uw medewerkers en relaties zich bijzonder gewaardeerd voelen. Laat ons u helpen om van dit kerstseizoen iets bijzonders te maken. 
Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe wij uw visie kunnen realiseren.

Ons Team

Ons team: Persoonlijk en Betrokken


Bij GeefHetCadeau.nl geloven we in direct en persoonlijk contact. 

Daarom kunt u altijd rekenen op een gesprek met Jan, het vertrouwde gezicht van GeefHetCadeau.nl. Jan staat klaar om u te helpen met zijn uitgebreide kennis en ervaring in de wereld van kerstpakketten. 

 Sinds twee jaar heeft ook Laura, één van de dochters van de familie, zich bij het team gevoegd. Haar frisse en moderne kijk op zakendoen heeft ons aanbod vernieuwd en uitgebreid. Laura is een waardevolle sparringpartner die met innovatieve ideeën en persoonlijke aandacht uw kerstpakketwensen vertaalt naar prachtige en unieke geschenken. 

 Een ander belangrijk aspect van onze dienstverlening is onze eigen inpakafdeling. Door deze interne afdeling hebben wij volledige controle over de kwaliteit en presentatie van elk pakket. Dit betekent dat wij in staat zijn om snel en flexibel in te spelen op uw specifieke wensen en ervoor te zorgen dat elk kerstpakket met de grootste zorg en precisie wordt samengesteld. 

Bij GeefHetCadeau.nl draait alles om uw tevredenheid. Ons team staat altijd klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw kerstpakketten precies zijn wat u voor ogen heeft.

Neem contact met ons op

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Hallo

Klik op één van onze vertegenwoordigers hieronder om een vraag te stellen via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@geefhetcadeau.nlnl.com

avatar
avatar
Klantenservice Jan
0620491043
avatar
Klantenservice Laura
We zijn telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 op elke werkdag
× whatsapp background preview