Waarom advies op maat?

Bij kerstpakketten wil je het goed geregeld hebben. Dan geeft persoonlijk contact vertrouwen en dat is wat wij voor je kunnen betekenen. Maar ook net even een luisterend oor: wat zou je dit jaar willen? Een logo op een gift, een brief of een persoonlijke video-boodschap? Of heb je een aantal andere pakketten nodig, juist groter of kleiner? Wil je zelf een attentie toevoegen? Kortom een heleboel soms simpele vragen die het best in een persoonlijk contact tot hun recht komen. En lukt ons iets niet? Dan is er vaak wel een andere oplossing!

Plan een adviesgesprek

Unieke projecten

Een ijsmuts 

Bij Kingspan Insulation (bekend van de isolatiepanelen) was het idee ontstaan om iets met de koude te bedenken. Dus al gauw is er een opzet gemaakt om alles rondom schaatsen te bekijken. Van erwtensoep tot warme chocomelk, van een warmhoudertje tot een ijsmuts. 

En dan een ijsmuts met logo. Simpel, niet te opvallend, maar wel een blijvertje.

De omdoos is uitgezocht in de kleuren van het bedrijf. Bij dit soort aantallen is dat ook prima te realiseren 

Foto uit de oude doos

Bij Breukers Bouwmaterialen is het kerstpakket gepresenteerd op een dienblad. En in dienblad was een foto uit de oude doos van de eerste vrachtwagen verwerkt. Op dit moment rijden er talloze vrachtwagens rond, maar de eerste blijft speciaal.

De vrachtwagen in zwart-wit is geaccentueerd met de huidige kleur rood in het zichtbare logo op de vrachtwagen. Heel bescheiden, maar met een groot impact. 

Men heeft het er nu nog over!

Iepenhout

Voor Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is een snijplank gemaakt van iepenhout. Een heel mooi soort hout dat uitstekend geschikt is voor decoratieve snijplanken. 

 De snijplank is voorzien van een QR-code met een link naar de website van de notaris uit Doetinchem. Een echt pareltje 

Door de invulling van de hapjes op de plank werd het een prachtig geheel. Precies de goede keuze.

Hallo

Klik op één van onze vertegenwoordigers hieronder om een vraag te stellen via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@geefhetcadeau.nlnl.com

avatar
avatar
Klantenservice Jan
0620491043
avatar
Klantenservice Laura
We zijn telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 op elke werkdag
× whatsapp background preview