Bestellen


Bestellen direct 

Nadat u geschenken naar keuze in de winkelwagen heeft geplaatst kunt u direct uw bestelling doorvoeren. Er zit dan geen tijd tussen offerte en bestellen en geeft u meer zekerheid over de beschikbaarheid van de gekozen geschenken. Wij hanteren voor orders onder de €250,- ex BTW een klein ordertoeslag van €25,- per bestelling. 

Bestellen per offerte vanaf  €500,- ex BTW
Ontvang uw offerte per mail of in uw account. Bij akkoord kunt u deze bevestigen in de webshop of ondertekenen en retour mailen. In alle gevallen is na ontvangst uw bestelling geplaatst en wordt deze samen met uw gewenste leverdatum in ons ordersysteem verwerkt. U ontvangt uw bevestiging/factuur per mail. Indien een artikel uitverkocht is, wordt dat duidelijk op de website aangegeven. Mocht iets sneller uitverkocht zijn dan dat de webshop bijgewerkt is, nemen wij contact met u op omtrent een passend alternatief. Bestel op tijd, want op is op. 

Sluitingsdatum verkoop kerstgeschenken
U kunt alle kerstgeschenken bestellen tot en met 11 december. De beschikbaarheid neemt echter af naarmate de tijd vordert. Het biedt dan ook alleen maar voordelen om uw kerstgeschenken zo vroeg mogelijk in bestelling te zetten. 

Hallo

Klik op één van onze vertegenwoordigers hieronder om een vraag te stellen via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@geefhetcadeau.nlnl.com

avatar
avatar
Klantenservice Jan
0620491043
avatar
Klantenservice Laura
We zijn telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 op elke werkdag
× whatsapp background preview